Îngrășământ foliar pentru gazon ALGA ECKLOMAX, 1 litru, acoperire 2000 mp2, alge ECklonia Maxima+aminoacizi

(O recenzie client)

169.90lei

Biostimulant pe baza de alge brune Ecklonia maxima + Aminoacizi. Alge Ecklomax favorizează creșterea dezvoltării rădăcinilor și a rezistența plantelor.

Achiziționează și primești 17 puncte!
SKU LEAF-ALGAECKLOMAX-1KG-PDN Category

Descriere

Îngrășământ foliar pentru gazon ALGA ECKLOMAX, 1 litru, acoperire 2000 mp2, alge Ecklonia Maxima+aminoacizi

Biostimulant pe baza de alge brune Ecklonia maxima. Alga Eclomax determină creșterea dezvoltării rădăcinilor și a rezistenței plantelor.

 • Mărirea sistemului radicular, eficiență nutrițională mai bună (Ecklonia maxima – aminoacizi).
 • Fitostimulează creșterea, facilitează refacerea rădăcinilor și plantelor (Ecklonia maxima – aminoacizi).
 • Acțiune de micronutriție și echilibrare a stării vegetative și de recuperare (Ecklonia maxima – aminoacizi).
 • Îmbunătățește rezistența la temperaturi scăzute și alți factori de stres (Ecklonia maxima).
 • Promovează asimilarea calciului (Ecklonia maxima).

   Aplicațiile regulate aduc urmatoarele beneficii:

 1. Stimulează creșterea și dezvoltarea: Algele Ecklonia maxima conțin o gamă largă de substanțe nutritive, inclusiv minerale esențiale, vitamine, aminoacizi și hormoni de creștere naturali. Aplicarea unui îngrășământ foliar care conține aceste alge poate susține creșterea sănătoasă și dezvoltarea gazonului, îmbunătățind aspectul general al acestuia.
 2. Îmbunătățește rezistența la stres: Algele Ecklonia maxima au proprietăți adaptogene și pot ajuta la creșterea rezistenței gazonului la diferiți factori de stres, cum ar fi seceta, temperaturile extreme sau bolile. Ele pot spori capacitatea gazonului de a se adapta și de a supraviețui în condiții grele.
 3. Gazon mai des și viguros: Substanțele bioactive din algele Ecklonia maxima promovează dezvoltarea rădăcinilor și a frunzelor gazonului. Acestea conduc la o creștere mai viguroasă și la o densitate mai mare a ierbii. Aceasta poate contribui la obținerea unui gazon mai dens, mai uniform și mai rezistent.
 4. Îmbunătățește absorbția de nutrienți: Algele Ecklonia maxima conțin substanțe care pot stimula absorbția și utilizarea eficientă a nutrienților de către plante. Prin utilizarea unui îngrășământ foliar care conține aceste alge, gazonul poate beneficia de o absorbție și utilizare mai bună a nutrienților disponibili în sol.
 5. Protejează împotriva bolilor și dăunătorilor: Algele Ecklonia maxima conțin substanțe bioactive cu proprietăți antimicrobiene și antifungice. Prin aplicarea unui îngrășământ foliar care conține aceste alge, se poate ajuta la prevenirea sau reducerea incidenței bolilor și infecțiilor fungice în gazon.

 

Produs profesional – Diferit de produsele care nu conțin Ecklonia Maxima

Algele Ecklonia maxima se remarcă prin câteva caracteristici distincte față de alte alge utilizate în îngrășămintele foliare pentru gazon:

 1. Conținut bogat de substanțe bioactive: Algele Ecklonia maxima sunt cunoscute pentru conținutul lor bogat în substanțe bioactive. Printre ele ar fi compuși polifenolici, fitohormoni, aminoacizi, vitamine și minerale esențiale. Aceste substanțe au multiple efecte benefice asupra plantelor și pot stimula creșterea, dezvoltarea și rezistența la stres a gazonului.
 2. Eficiență sporită în stimularea creșterii: Studiile au arătat că algele Ecklonia maxima pot stimula creșterea și dezvoltarea plantelor mai eficient decât alte tipuri de alge. Ele conțin fitohormoni naturali, cum ar fi citokininele și auxinele, care pot promova diviziunea celulară, elongarea rădăcinilor și ramificarea frunzelor, conducând astfel la o creștere mai rapidă și viguroasă a gazonului.
 3. Adaptare la condițiile de mediu: Ecklonia maxima este o specie de algă rezistentă și adaptabilă la condițiile de mediu variate. Aceasta îi conferă o abilitate sporită de a supraviețui și de a crește în diferite soluri și climă, inclusiv în medii cu temperaturi variabile și niveluri de sare mai ridicate. Prin urmare, îngrășămintele foliare care conțin Ecklonia maxima pot ajuta gazonul să-și mențină sănătatea și dezvoltarea optimă în diverse condiții.
 4. Potențial antioxidant și antifungic mai puternic: Substanțele bioactive din Ecklonia maxima, precum polifenolii, au demonstrat proprietăți antioxidante și antifungice puternice. Acestea pot ajuta la protejarea gazonului împotriva stresului oxidativ, a bolilor fungice și a deteriorărilor cauzate de factorii externi.

 

COMPOZIȚIE:

 • Azot: 1
 • Carbon organic de origine biologică: 10 %
 • Auxine 10 ppm
 • Citochinine : 0,028 ppm

 

Aplicare: Se recomandă efectuarea mai multor aplicații incepand din luna martie. Interval de minim 14 zile una de cealaltă, folosind 50 g de  ALGA ECKLOMAX diluat in 10 litri de apă pentru 100 m2.


Descoperă gama de îngrășăminte foliare pentru gazon !

1 recenzie pentru Îngrășământ foliar pentru gazon ALGA ECKLOMAX, 1 litru, acoperire 2000 mp2, alge ECklonia Maxima+aminoacizi

 1. Mirel

  Foarte bun! Multumesc

Adaugă o recenzie