Îngrășământ foliar pentru gazon Greenax Bialga+, alge marine, acoperire 500-1000 mp2, 1 litru

69.90lei

BIALGA se folosește ca bază de amestec în combinație cu gama Greenax :GREEN BOOST, S.O.S. Acest produs oferă multiple beneficii precum: dezvoltă sistemul radicular al gazonului, crește rezistența la stres termic, hidric. Datorită conținutului ridicat de alge marine BIALGA neutralizează salinitatea din soluri, astfel încât crește rata de absorbție a îngrășămintelor granulare și foliare astfel încât rezultatele vor fi vizibile mult mai rapid. Este un excelent adjuvant pentru solurile sărace, slab drenate sau compacte. BIALGA crește calitatea solurilor și prezența humusului.

Achiziționează și primești 7 puncte!
SKU LEAF-BIALGA-1KG-GRX Category

Descriere


BIALGA este un fertilizant lichid pentru gazon cu un conținut de 15% alge marine ( Aschophyllum nodosum). Conține de asemenea regulatori de creștere naturali, enzime, proteine, vitamine, aminoacizi și polizaharide.
BIALGA se folosește ca bază de amestec în combinație cu gama Greenax : GREEN BOOST, S.O.S. Acest produs oferă multiple beneficii precum: dezvoltă sistemul radicular al gazonului, crește rezistența la stres termic, hidric. Datorită conținutului ridicat de alge marine BIALGA neutralizează salinitatea din soluri, astfel încât crește rata de absorbție a îngrășămintelor granulare și foliare astfel încât rezultatele vor fi vizibile mult mai rapid.

Este un excelent adjuvant pentru solurile sărace, slab drenate sau compacte. BIALGA crește calitatea solurilor și prezența humusului.

Aplicare: 150-200 ml BIALGA în 10 litri de apă pentr 100 mp2. În funcție de starea gazonului se aplică împreună cu unul dintre îngrășămintele foliare ROOTPOWER/GREEN BOOST/S.O.S
Se poate aplica în orice perioadă a anului când temperatura depășește 5 grade Celsius. Nu aplicați produsul dacă temperatura aerului depășește 25 grade Celsius. Aplicați în decursul dimineții când frunza este uscată sau dupămasa târziu.
Nu se recomandă aplicarea la o temperatură de peste 25 grade Celsius.

 

Pentru gazon slăbit sau în stare precară: Aplicați de 2-3 ori la interval de 7 zile, 200 ml BIALGA + 200 ML S.O.S în 10 litri de apă pentru 100 mp2

Pentru mentenanță și întreținere: Aplicați la începutul fiecărui sezon de 1-2 ori la interval de 7 zile ( primăvara, vara și toamna) 200 ml BIALGA + 200 ml GREENBOOST în 10 litri de apă pentru 100 mp2

Compoziție:
– COMPOZIȚIE Materie organică (extract de alge) 15%

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Dimensiuni 10 × 10 × 10 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Îngrășământ foliar pentru gazon Greenax Bialga+, alge marine, acoperire 500-1000 mp2, 1 litru”