Îngrășământ organic pentru gazon Greenax BioTurf+, 10 kg, acoperire 200-350 mp2, fier, acizi humici, acizi fulvici, alge marine

99.90lei

Îngrășământul organic Greenax BioTurf+ reprezintă o inovație în domeniul îngrijirii gazonului, oferind o soluție ecologică, dar în același timp eficientă pentru un gazon sănătos, viguros și rezistent. Elaborat cu atenție și cu o formulare complexă, acest produs asigură o acoperire între 200 și 350 mp^2, fiind ideal pentru spațiile verzi de diferite dimensiuni.

Achiziționează și primești 10 puncte!
SKU FERTISOLID-ORGANIC-10KG-GRX Categories ,

Descriere


Îngrășământul organic Greenax BioTurf+ reprezintă o inovație în domeniul îngrijirii gazonului, oferind o soluție ecologică, dar în același timp eficientă pentru un gazon sănătos, viguros și rezistent. Elaborat cu atenție și cu o formulare complexă, acest produs asigură o acoperire între 200 și 350 mp^2. Este ideal pentru spațiile verzi de diferite dimensiuni.

Compoziție: Greenax BioTurf+ este bogat în fier, acizi humici, acizi fulvici și alge marine. Această combinație de ingrediente naturale joacă un rol crucial în stimularea creșterii și dezvoltării gazonului.

  • Fierul îmbunătățește culoarea gazonului, oferindu-i un verde intens și vibrant. În plus, el ajută la formarea clorofilei, esențială pentru procesul de fotosinteză.
  • Acizii humici și fulvici sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a îmbunătăți structura solului, sporind capacitatea acestuia de a reține apa și nutrienții. Ei facilitează absorbția nutrientilor de către rădăcinile plantei, intensificând astfel creșterea și rezistența acesteia la factori stresanți externi.
  • Algele marine conțin o multitudine de vitamine, minerale și aminoacizi esențiali pentru dezvoltarea plantelor. Acestea stimulează rădăcinile, fortifică celulele și cresc capacitatea gazonului de a rezista la boli și la diferite condiții climatice.

 

Beneficiile îngrășământului organic Greenax BioTurf+ :

Alege alege sănătatea și durabilitatea gazonului tău:

  1. Organic și prietenos cu mediul: Fără chimicale agresive, acest produs nu doar că protejează gazonul, dar și mediul înconjurător, prevenind contaminarea solului și a apelor subterane.
  2. Acțiune rapidă: Datorită formulei sale eficiente, primele rezultate sunt vizibile într-un timp scurt după aplicare.
  3. Promovează dezvoltarea rădăcinilor: Acest îngrășământ stimulează formarea unui sistem radicular puternic și sănătos. Acest lucru este esențial pentru absorbția eficientă a apei și nutrienților.
  4. Protecție împotriva stresului: Ingredientele sale active ajută la protejarea gazonului împotriva factorilor de stres, cum ar fi seceta sau bolile.
  5. Ușor de aplicat: Cu o greutate de 10 kg și o acoperire generoasă, produsul este ușor de distribuit și de integrat în rutina de îngrijire a gazonului.

Îngrășământul organic Greenax BioTurf+ este o alegere ideală pentru cei care doresc un gazon frumos, sănătos și durabil. Asta fără a compromite integritatea mediului înconjurător. Combinând beneficiile fierului, acizilor humici și fulvici și al celor provenite din alge marine, acest produs promite o îngrijire completă și echilibrată pentru spațiul verde. Alege să investești în sănătatea și frumusețea gazonului tău cu Greenax BioTurf+!

Informații suplimentare

Greutate 10 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Îngrășământ organic pentru gazon Greenax BioTurf+, 10 kg, acoperire 200-350 mp2, fier, acizi humici, acizi fulvici, alge marine”