Puncte de fidelitate

Punctele de fidelitate (puncte de recompensă) sunt oferite sub forma unui bonus clienților gazonluna.ro care achizitioneaza produse de pe site-ul nostru. Produsele înscrise în campanie sunt evidențiate in paginile de magazin ale site-ului cât și în paginile de produs.

Cum funcționează

Fiecare produs cumpărat de pe site-ul nostru care este înscris în campanie vă oferă un anumit număr de puncte fidelitate, care se vor aloca automat în contul tău de client sub secțiunea Puncte & Recompense odată cu finalizarea comenzii. 10 (zece) puncte de fidelitate strânse îți oferă o reducere de 2 lei la următoarea comandă plasată pe site-ul nostru. Punctele de fidelitate nu pot fi mutate dintr-un cont de client în altul.

Pentru a folosi punctele de fidelitate transformă-le în cupoane de reducere. Pentru a putea face asta, intra in contul tău de client și navighează la secțiunea Puncte & Recompense, aici vei putea vedea câte puncte de fidelitate ai acumulat în urma comenzilor tale și transforma punctele în cupon/e de reducere pentru următoarea ta comandă. Sub tabul Recompense Disponibile -> Recompense poți alege câte puncte să transformi în cupoane de reducere apăsând butonul “Transformă puncte”. Vei putea vedea codul cupon generat în baza punctelor transformate în secțiunea “Cupoane”. Copiază codul generat sau aplică-l direct pe coș și bucură-te de redurerea obținută.

Termeni și condiții

Alte modalități de a obține puncte

Vrem să îți răsplătim fidelitatea de câte ori avem ocazia. Intră în contul tău la secțiunea “Detalii cont”, și spune-ne când este ziua ta de naștere, iar noi vom încerca să-ți facem ziua mai frumoasă.