Rulouri de gazon premium Roma pentru Secetă

23.00lei

10mp – 99mp- 29lei/mp TVA inclus
100mp – 299mp-26lei/mp TVA inclus
peste 300mp- 23lei/mp TVA inclus
*cantitatea minimă este de 10mp.

Dimensiune rola: 0.40×2.50 m
1 rola = 1mp
1 rola/1mp = 20 kg
50 role/50mp/1 tona = 1 palet

200% Garanție
Livrăm în 24 de ore
Ghid inclus pe viață

Adaugă în coș câte role de gazon ai nevoie pentru proiectul tău.

Disponibil cu livrare doar de la Ferma noastră de la Poenarii-Rali 

Stoc epuizat

Descriere

Festuca Arundinacea, evidențiază caracteristicile sale remarcabile adaptate condițiilor de secetă. Acest gazon special este cultivat în ferma noastră de la Poenarii-Rali, cu o atenție deosebită acordată selecției semințelor, pentru a asigura o calitate excepțională. Gazonul Roma se remarcă printr-o culoare verde intensă și o textură densă, oferind o senzație plăcută la atingere.

Ideal pentru:

Curți | Locuri de joacă | Grădini | Parcuri | Terenuri de sport |

Un gazon care se AutoRegenerează

Este un gazon ideal pentru o varietate de aplicații, de la grădini rezidențiale și parcuri, până la terenuri de sport și locuri de joacă. Unul dintre avantajele cheie ale gazonului Roma este capacitatea sa de autoregenerare. Datorită rizomilor puternici pe care îi dezvoltă, acest gazon poate să se refacă eficient după deteriorare, fără a necesita reînsămânțare.

În plus, gazonul Roma este testat pentru a rezista în condiții de trafic intens, fără a-și pierde calitatea sau aspectul estetic. Acest soi este, de asemenea, tratat împotriva bolilor, in fiecare rola trimisa clientilor nostrii se garanteaza o grosime optima si radacini mature, pentru o instalare și adaptare rapidă în noul mediu.

Gazonul Luna – un gazon rezistent, testat de noi zilnic

Suntem de părere că de gazon trebuie să te poți bucura în totalitate. Iar asta înseamnă inclusiv să poți călca pe el, fără teamă.

Zilnic testăm rezistența rulourile de gazon, permițând tractoarelor de 4 tone să “calce” gazonul. Fie că împrăștie îngrășământ, tund sau aspiră iarba, turele zilnice ale tractoarelor sunt cel mai bun test de anduranță.

SPECIFICAȚII

Ce primești când comanzi de la noi?

Îți trimitem doar role de gazon matur, cu o grosime a ruloului de minimum 2 cm. Astfel, produsul comandat are stratul optim de pământ, când este livrat. Acest lucru înseamnă că rădăcinile nu au fost afectate, în timpul recoltării, iar gazonul se va prinde ușor.

  • 80 % Festuca Arundinacea
  • 20% Poa Pratensis

Fir cu textură mixtă
Rădăcini mature
Tratat împotriva bolilor
Curat și fără buruieni

Informații suplimentare

Greutate 20 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rulouri de gazon premium Roma pentru Secetă”